Har ni läst böckerna ”Fifty Shades of Grey”? Jag har inte gjort det ännu men har väninnor som läst dem och är överförtjusta över dessa böcker. ”Fifty Shades”-trilogin har har sålts i över 70 miljoner exemplar världen över och fått mycket uppmärksamhet för sitt erotiska innehåll med inslag av BDSM.

Nu är det dags för böckerna att bli film, hösten 2014 beräknas premiären och det har spekulerats vilt om vem som ska spela den dominanta miljardären Christian Grey….

Ryktet säger nu att Charlie Hunnam, 33, och nykomlingen Dakota Johnson, 23, är de som ska spelar huvudrollerna.

jax

Charlie( eller Jaxs som han hette i serien) såg jag i tv-serien ”Sons of Anarchy”, grym serie som jag verkligen rekommendera! Dakota är dotter till skådespelarna Melanie Griffith och Don Johnson och kommer att spela den undergivna studenten Anastasia Steele.

dak

Vad tror ni, kommer filmen lika uppmärksammad och omtalad som böckerna? Den här måste jag nog se :)!

 

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.