I går, den 11 september, firade Lindex sitt 60 årsjubileum genom en stor fest innehållandes modevisning och liveframträdanden av världsberömda artister.
Firandet hölls i Göteborg där 1 600 gäster var inbjudna för att se modevisningen som omfattade Lindex höstkollektion för dam och barn samt underkläder och LXM – Lindex Man. Jag skulle egentligen vara på plats men fick denna gång prioritera en utbildning inom Ledarskap & Kommunikation som min arbetsgivare gett mig möjligheten att delta i.

Kollektionen från Lindex samarbete med Jean Paul Gaultier utgjorde visningens stora final med toppmodellen Karen Elson på catwalken, Icona Pop på scen och Jean Paul Gaultier själv som stängde visningen.

Andra artister som uppträdde under showen var Agnes, Sophie Ellis-Bextor, Jenny Wilson och Britta Person.

IMG_9643.JPG

IMG_9642.JPG

IMG_9644.JPG

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.