Tranderma är ett svenskt 100% organiskt märke, som i skrivandes stund består av fyra unika serum. Transderma C, Transderma R, Transderma A och Transderma M. Jag har skrivit om dessa innan men just nu är jag lyrisk över resultatet jag fått av att använda dessa produkter under ett par veckor varje morgon/kväll.

Dessa serum innehåller endast ett fåtal ingredienser, medan andra produkter kan ha en hel uppsats med ingredienser. Detta är alltså produkter för den som letar efter så rena produkter som möjligt, men som samtidigt ger effekt. De innehåller inget vatten, inga konserveringsmedel, inga parfymer, silikoner eller oljor. De har heller ingen doft eller färg. Notera att det är viktigt att din hud är helt torr innan du lägger på serumen, och att de ska absorberas helt (cirka fem minuter) innan du applicerar dina eventuella övriga produkter.

Dessa är mina absoluta favoriter just nu sedan ca 6v tillbaka. Jag kombinerar A & R på natten och C & M på dagen och jag har märkt en avsevärd skillnad på min stressade hud. Mindre pigmentsfläckar, lugnare hy, lyster och jämnare hudton.

  

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.