Bästa serum just nu!

apr
2015
21

Skrivet av: inom Shopping och Mode

Inga kommentarer

Tranderma är ett svenskt 100% organiskt märke, som i skrivandes stund består av fyra unika serum. Transderma C, Transderma R, Transderma A och Transderma M. Jag har skrivit om dessa innan men just nu är jag lyrisk över resultatet jag fått av att använda dessa produkter under ett par veckor varje morgon/kväll.

Dessa serum innehåller endast ett fåtal ingredienser, medan andra produkter kan ha en hel uppsats med ingredienser. Detta är alltså produkter för den som letar efter så rena produkter som möjligt, men som samtidigt ger effekt. De innehåller inget vatten, inga konserveringsmedel, inga parfymer, silikoner eller oljor. De har heller ingen doft eller färg. Notera att det är viktigt att din hud är helt torr innan du lägger på serumen, och att de ska absorberas helt (cirka fem minuter) innan du applicerar dina eventuella övriga produkter.

Dessa är mina absoluta favoriter just nu sedan ca 6v tillbaka. Jag kombinerar A & R på natten och C & M på dagen och jag har märkt en avsevärd skillnad på min stressade hud. Mindre pigmentsfläckar, lugnare hy, lyster och jämnare hudton.

  Lämna en kommentar