Igår förmiddag hade jag ett möte som blev inställt och bestämde mig istället för att spontant gå och träna. Det var ju såå himla kallt ute, så det lockade inte direkt att strosa runt på stan…

Tyvärr missade jag Lollos danspass med 10 minuter  så istället blev det 1 timme styrkepass och därefter 1/2 stabilitet och stretch. Det var ett jättekul pass och idag har jag sååån träningsvärk :).

Dessutom sprang jag inom Zadig & Voltaire som hade pressutförsäljning av provkollektionen och lyckades fynda en cashmerekofta med skinnarmar för 70% rabatt!! Lycka!!

Därefter mötte jag upp mina bloggkollegor Pernilla, Susanne och Jessica med barn för lite pepparkaksbak på ett kul event i Sveriges största pepparkakshus som byggts upp för exponering under 3 dagar på Centralstationen i Stockholm.

Vad tycker ni om min, Denzels och Keylas ”it-handväska” i märket Bassett`s a´la Hermes? 🙂

Idag tog vi en tur ut till Bromma Blocks för att uträtta lite ärenden och inhandla lite julklappar.

Idag har jag invigt min nya Zadig & Voltaire kofta med skinnarmar, ny t-shirt från Lanvin + H&M och svarta Stellajeans från Provrummet.se.

Jag älskar verkligen kombinationen skinn/cashmere och skinn/päls (fusk såklart) och är så glad för mina nya inköp!

One thought on “1:a Adventshelg

  1. Vera

    Er godisväska är superhärlig!! Din kofta från Zadig & Voltaire ser jättefin ut, kan du inte visa någon mer bild på den så man ser den lite tydligare?

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.