Ja, Ja, Ja – vad snyggt!!!!! Höstens kollektion ifrån Lindex har landat i webshoppen och i butik och det finns flera fina godbitar i denna kollektion. När jag kikade på den i våras under pressveckan så var nedan 3 plagg något jag fastnade extra mycket för!

Åhhhh, denna måste jag inskaffa fort som attan, fodrad, kort kjol med bred resår i midjan och drapering och fickor fram. Kvaliten är mjuk, stretchig viscos. Pris 249kr.

Om jag inte redan skaffat mig en lång, svart maxikjol, hade jag slagit till på denna. Lång, mjuk och stretchig. Pris 199kr.

Denna jacka är ursnygg i modellen, dock ett litet minus för att det är skinnimitation, men därav priset – 599kr. Snyggt med ståkrage….

3 säkra kort i höst!

 

5 thoughts on “3 rätt av Lindex…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.