Denna sommar har det inte blivit mycket till semestershopping men på flyget hem från Frankrike så kikade jag och Keyla i taxfree-katalogen och hittade en söt Marc Jacobs-doft i form av ett halsband, superfint både som hänge och en härlig doft!

20120804-200004.jpg

(Keyla i sommarklänning från Livly och jag värmer mig i sjal från Anine Bings kollektion för Blingo)

20120804-200035.jpg

20120804-200048.jpg

Igår bestod dagen mest av städning, sortering av tvätt och förberedelse inför dagisstart, skolstart och tillbaka till jobbet-vecka med träningsväskan packad med rena träningskläder för några lunchpass på gymmet!

20120804-200259.jpg

Jag älskar min knallrosa träningsväska från PUMA som jag använde även i våras och barnens Fjällräven-väskor är packade för veckan. Keyla har den lilla modellen som funkar jättebra för hennes strl och ålder, Denzel har fått en ny svart inför skolstarten då han behöver plats för lite mer. Jag gillar verkligen Fjällrävens ryggsäckar och hade själv en när jag växte upp och gick i skolan, bra kvalite och nu görs de i så många fina färger. Barnens är så klart blingade med allt från Spindelmannen till Hello Kitty nyckelringar :)!

One thought on “Ny doft,ny vecka & förberedelser…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.