I gårmorse öste regnet ner,  det var kraftiga förseningar i tunnelbanan och jag skulle ner på stan för möte med Maybelline som presenterade höstens makeupnyheter. Humöret var inte riktigt på topp om man säger så…. Väl framme på Story Hotell hade det dukats upp mysfrukost och belysningen var dämpad, så höstkänslan infann sig genast och det blev en riktigt mysig start på dagen.

Maybelline lanserar i höst en rad fina nyheter, bla en ny mascara, nya ögonskuggor, massa fina nagellack samt en egen BB-creme.

Efter en väldigt händelserik dag på jobbet så skulle barn hämtas på skola & dagis och det var dags för hemfärd och förberedelser inför kvällens middag för familjen F som skulle komma på besök. Gissa om jag blev förvånad när jag ser att någon har lämnat detta bud utanför dörren:

En påse lantchips och en flaska Alexandre Bonnet! Inget namn, ingen avsändare…

Ett glas Champagne kan man aldrig dricka för ofta, efter en intensiv vecka passade denna dryck perfekt som fördrink innan middagen, väldigt gott och dagen fick ett riktigt trevligt avslut.

Jag har bestämt mig för nya utmaningar när det gäller jobb och det känns fantastiskt kul. De kommer bli en riktigt spännande höst! Vill ni läsa mer, så hittar ni en artikel här.

8 thoughts on “Min fredag…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 10 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.