I fredags cyklade jag runt hela stan i regnet på min fina Porteur mellan möten, fix & ärenden! Fick mycket gjort men var sååå kall, blöt och frusen efter några timmar. Jag bestämde mig därför att lite spontant hoppa in på Sturebadet för en dusch, bastu och en stund i deras härliga Aromarum. Jag bokade även på en sista minuten-Massage, dock fanns bara 20 min men det var bättre än inget. Efter en timme på Sturebadet kände jag mig som en ny människa :)! Underbart med lite välbefinnande & värme i kroppen igen.

20120914-202131.jpg

Det var första gången som jag gick ner och satte mig i Aromarummet och det var helt ljuvligt, helt tyst, doftade underbart av aromaoljor och jag satt en bra stund och bara blundade…

Denna vecka har det ej blivit någon träning eller löppass då jag haft ont i halsen & blivit förkyld så jag håller tummarna för att man är back ON track nästa vecka!

20120914-202200.jpg

Jag var även förbi hälsokostbutiken och köpte en massa vitaminer och kapslar för att boosta kroppen och hålla sig frisk i höst. Allt för att klara stress, vardagspusslet & ilskna dagis och skolbaciller!
Hur laddar ni för att slippa bli sjuka?
;

20120915-122925.jpg

6 thoughts on “Ta hand om sig…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.