Frogpearl ger HOPE!

Dec
2012
19

Skrivet av: inom Shopping och Mode

2 kommentarer

FN:s flyktingorgan UNHCR och  smyckes-företaget Frogpearl har inlett ett globalt samarbete för att sälja pärlarmband till förmån för världens flyktingar.

”Hope”-armbandet går att köpa på på kampanjsidan Frogpearl. Armbandet, som namngetts ”Hope”, har tillverkas av odlade sötvattenpärlor i FN:s blåa färg och säljs för 545 kr/st.

– 40 % av intäkterna kommer att gå direkt till UNHCR:s globala arbete för flyktingar, vilket innebär att vi kan hjälpa dem som behöver det mest. Det skulle vi inte kunna göra i samma utsträckning på egen hand, säger Felicia Sobocki, VD för Frogpearl.

Att bära Frogpearls ”Hope”-armband till förmån för UNHCR påminner oss om alla kvinnor, män och barn på flykt. Idag befinner sig 42,5 miljoner människor på flykt undan krig, förföljelse eller kränkningar av mänskliga rättigheter. De har förlorat allt utom hoppet. Våra medarbetare är på plats varje dag i flyktingläger, städer och gränsområden. De är där både vid katastrofer och på lång sikt, i några av de mest extrema och farliga situationerna i världen, för att skydda flyktingar och ge dem en framtid. Nu kan alla sprida detta hoppfulla budskap och stödja UNHCR:s arbete genom att bära ett armband med en tanke och mening.

Gör en insats du också, allt stort som litet räknas!2 kommentarer

  1. Jenny i England

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar