FN:s flyktingorgan UNHCR och  smyckes-företaget Frogpearl har inlett ett globalt samarbete för att sälja pärlarmband till förmån för världens flyktingar.

”Hope”-armbandet går att köpa på på kampanjsidan Frogpearl. Armbandet, som namngetts ”Hope”, har tillverkas av odlade sötvattenpärlor i FN:s blåa färg och säljs för 545 kr/st.

– 40 % av intäkterna kommer att gå direkt till UNHCR:s globala arbete för flyktingar, vilket innebär att vi kan hjälpa dem som behöver det mest. Det skulle vi inte kunna göra i samma utsträckning på egen hand, säger Felicia Sobocki, VD för Frogpearl.

Att bära Frogpearls ”Hope”-armband till förmån för UNHCR påminner oss om alla kvinnor, män och barn på flykt. Idag befinner sig 42,5 miljoner människor på flykt undan krig, förföljelse eller kränkningar av mänskliga rättigheter. De har förlorat allt utom hoppet. Våra medarbetare är på plats varje dag i flyktingläger, städer och gränsområden. De är där både vid katastrofer och på lång sikt, i några av de mest extrema och farliga situationerna i världen, för att skydda flyktingar och ge dem en framtid. Nu kan alla sprida detta hoppfulla budskap och stödja UNHCR:s arbete genom att bära ett armband med en tanke och mening.

Gör en insats du också, allt stort som litet räknas!

2 thoughts on “Frogpearl ger HOPE!

 1. Hello fantastic blog! Does rrunning a blog similar to this
  take a massive amount work? I have no knowledge of programming but
  I was hoping to tart my own blg soon. Anyways, if you hae any ideas or tips for new blog owners please share.
  I know this is off ssubject nevertheless I simply wanted to
  ask. Cheers!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.