Idag visade Rebecca Jewellery upp de nya imagebilderna som är fotograferade av Jenni Porkka och som visar en feminin och sofistikerad Agnes. Rebecca- smyckena säljs över hela världen och i Sverige finns de största sortimentet på NK Juvelsalong i Stockholm och NK Details i Göteborg.

Rebecca är fashion juveler som är tillverkade i Florens och är ett av Italiens mest fashionabla smyckesvarumärken. Jag måste verkligen gratulera till ett utmärkt val av ambassadör. Agnes blir bara hetare och hetare och det går riktigt bra för henne i USA och Europa just nu. Agnes singel Release Me har sålts i mer än 1 miljon exemplar. Hon känns som vår nästa Beyoncè…..  

3 thoughts on “Agnes fortsätter samarbetet med Rebecca Jewellery…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 20 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.