31 Oktober fyller jag 35 år…..35 år -känns helt galet…Nu är man mitt i livet och visst har man hunnit med en hel del på alla dessa år (2 barn, gift, hus, bil dock ingen hund) men jag kan inte riktigt förlika mig med siffran. Jag har alltid sett fram emot att fylla år men denna gång känner jag att jag lika bra kan hoppa över det, siffran 35 och jag går inte ihop. Kan inte riktigt förklara varför jag känner så här men jag känner mig inte riktigt bekväm med denna ålder. Är det det som kallas åldersnoja eller vad?

Kanske därför läge att unna mig något riktigt fint för att mildra denna känsla :)!

Dyrt, lyxigt och riktigt fint ska det vara. En Chanelväska, ett Hermesbälte eller varför inte ett par Louboutain-klackar?

Vintagebutiken Vintage Paris har flera fina Chanelväskor och accessoarer, flera fina modeller som funnits med på önskelistan i många år…

En klassiker som inte går ur tiden och som alltid funkar….

Dessa finns hos Savannahs, jag älskar modellen och då jag är mer av en väsktjej än skotjej så har jag bestämt mig för att samtliga av mina festskor ska ha röd sula! De är bekväma, klassiska, stilfulla och de absolut snyggaste ! Jag har hellre få och riktigt snygga än flera par halvbra och obekväma.

Är det åldern som gjort att man resonerar på detta sätt?

Nåja….vi får se hur det slutar :)! Drömma ska man och äldre blir man oavsett om man vill eller inte… Jag älskar livet och försöker njuta av nuet och göra det bästa av varje dag! Vad betyder det att fylla 35, det är ju bara en siffra, eller hur?

 

7 thoughts on “Åldersnoja? Jag? Näää….

 1. Jessica

  Ålder är bara en siffra!! Jag älskar min födelsedag oavsett siffra, firar att jag kom till världen den dagen. Dock vet jag med man överlever 35 med för jag blir snart 36…..

  Reply
 2. Moster Gerd

  Men snälla Shatilla,du är ju i den bästa av åldrar! Vänta tills du blir så
  gammal som jag som nyligen fyllde 64 år! Kan inte fatta att jag ska bli
  pensionär nästa år……….

  Ha en fin helg.

  Reply
 3. Linda

  När min mamma fyllde 50 år frågade någon henne om hon hade åldersnojja. Hon svarade: -Jag är tacksam att jag får fylla 50 år, det är ingen självklarhet i livet.

  Så tycker jag man ska se på sina födelsedagar!

  Önskar alla trevlig helg!

  Reply
 4. Johanna

  Tänk på att det är en skön ålder, barnen börjar bli större, man börjar få mer frihet (nja kanske inte ännu då, du har så små barn) och hyn kan man alltid göra något åt, fram till 55 iaf, hahaha. Själv är jag 41 och har haft världens ålderskris i 2 år nu, men nu börjar det ge med sig lite….=) Men visst sjutton skulle jag vilja vara 30 hela mitt liv….men det går ju liksom inte….hihi
  Kram

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.