I lördags tog jag och barnen oss i till stan för att se premiären av Alfons & Trollkarlen, en mysig teater på Intiman vid Odenplan. Tobbe Trollkarl spelar trollkarlen och Staffan Götestam har regisserat denna föreställning efter Gunilla Bergströms bok ”Hokus Pokus Alfons Åberg”.

Barnen gillade den och den var precis lagom lång, ca 1 timme. Föreställningen innehåller mkt dans, sång, musik och trolleri!

Föreställningen spelas lördagar (kl 12 och kl 15) samt söndagar kl 12. Biljetter hittar du här.

På kvällen hade vi barnvakt och hade bestämt träff med några vänner i stan. Vi började på Anglais för ett glas bubbel och gick sedan vidare till Melker Anderssons nya krog Miss Voon.

Miss Voon är en modern restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en europeisk grund.  Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär har varit ledorden när  menyn utformades, och det var en fantastisk smakupplevelse….man ville aldrig sluta äta.

En supertrevlig kväll med bästa sällskapet &  så otroligt god mat. Jag måste snart tillbaka dit!

2 thoughts on “Alfons Åberg…& Miss Voon…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.