Ok, fredagen börjar närma sig med stormsteg och tiden räcker just nu inte till. Jag har allvarliga (!) skoproblem inför ELLE-galan som är på fredagkväll och jag kommer ej hinna iväg på någon större shoppingrunda, det måste gå snabbt och smidigt! Jag har hunnit tänka ut vad jag ska ha på mig i klädväg men har lätt ångest när det kommer till skovalet.

High heels är givet men högsta klackarna eller de som är skönast? Båda paren som jag har i åtanke är riktigt vassa och skulle funka men jag har ju bara två fötter, så jag kan ju inte gärna gå i båda paren :)! Vilka i-lands problem, nästan så att jag skäms :)! Om jag inte hade haft strl 40 utan 36/37 som Pernilla har så hade jag nog kunnat åka hem och gå igenom hennes ”lilla” skogarderob :)!

Jag lovar att rapportera här på bloggen om denna underbara modefest och försöka ta massor av bilder för att visa er varför jag älskar denna modefest.

Vad tycker ni om nedan skor? Dessa par hade gärna fått flytta in i min garderob…

 

Christian Louboutain/Net-a-porter

Brian Atwood/Net-a-porter

Christian Louboutain/Net-a-porter

5 thoughts on “Allvarliga skoproblem….

 1. Ann-Charlotte Olsson

  Hej Älskade Pernilla!

  Jag vet att du älskar skor för jag har följt det på Tv´n o i tidningar, jag kan inte fatta att du kan gå i så höga klackar???

  Går jag i ett par pumps med lite klack så får jag så ont i mina benhinnor att jag måste ta av dem!

  Du har varit min idol sedan du började sjunga i melodifestivalen, och efter det så har jag en hel låda med bilder på dig! Sett dig sjunga på Valand för ngr år sedan o När du O Charlotte P var o gjorde reklam för Sisters i Göteborg var jag där o fick uppleva din Charm, personlighet o din glädje du sprider omkring dig!

  Jag älskar dig, om man får säga så till en Idol!

  Du finns alltid i mitt hjärta!

  Kram Ann-Charlotte

  Reply
 2. Jorry

  diras:Jo, det var jag sje4lv som kom pe5 det, fast det tog en stund. Jag tyckte ff6rst att det var en me4rklig riubrk, se5 tyckte jag att jag ke4nde igen orden ne5gonstans ifre5n, och se5 fattade jag.Var tycker du f6verse4ttningen e4r ff6r le5ngt fre5n originalet? Ff6rbe4ttringsff6rslag tas emot med tacksamhet, men jag tycker jag e4r ganska ne4ra originalet. Ett fel har jag uppte4ckt och re4ttat nu, det var en felstavining i ryska texten som jag hittade pe5 ne4tet som gjorde originaltexten obegriplig se5 att jag var tvungen att gissa. На меккине -> на мякине.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.