I förra veckan lanserade NK Kosmetik stolt doftmärket Amouage till avdelningen – ett nischat och lyxigt dofthus som hämtat inspiration från sin födelseplats Sultanatet Oman. Huset är känt för att skapa några av de finast utformade och exotiska dofterna i världen med högsta kvalitet i sina ingredienser. Inspireras av unika och särskiljande doftackord framtagna av internationellt erkända parfymtillverkare i Grasse i södra Frankrike.

Till en början finns sex olika dofter från Amouage exklusivt på NK Kosmetik och dofterna är speciella och kräver sin karaktär. Jag har testdoftat några av dem och tycker att de utvecklas med tiden. Doften sitter kvar på huden länge, minst 12 timmar och den personliga doften tycker jag blir bättre och bättre ju längre man har haft den på huden.

20140329-120652.jpg

20140329-120658.jpg
Priser:
Honour, 50 ml, 1795:-
Reflection, 50 ml, 1795:-
Ciel, 50ml, 1985:-
Epic, 50 ml, 1885:-
Dia, 50 ml, 2130:->

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + åtta =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.