Äntligen svensk webshop för Zara!

Feb
2011
24

Skrivet av: inom Shopping och Mode

3 kommentarer

Ni som följer min blogg har tidigare kunnat läsa att jag saknat en svensk webshop från Zara, men nu kan vi andas ut :)! Den 3 mars 2011 slår portarna upp till en efterlängtad webshop.

Vårens kollektion är väldigt inspirerar av Celine –  sober, välskräddad och jag har hittat flera fina favoriter. Bla har jag varit och ryckt i denna snygga kappa flera gånger men tyvärr är armarna för korta för mig och passformen inte riktigt som jag vill ha den tyvärr…. Jag älskar mixen av skinnärmar och konjaktsfärgat. Jag måste hitta en liknande kappa till våren!

Sååååå fin….


3 kommentarer

  1. Maria
  2. Caroline
  3. cissi

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar