Äntligen var det då dags för den spanska kedjan Zara att möta nya kunder på webben. Under hösten 2010 kommer Zara att öppna sin webbshop och de första länderna som de kommer att skeppa till är Spanien, Frankrike, Italien, Tyskland, Storbritannien och Portugal.

Varför inte Sverige undrar jag? Antagligen lägger de till fler och fler länder allteftersom men varför inte köra hela Europa på en gång, det borde väl en så stor kedja som Zara klara av? Dessutom har de flera butiker här i Sverige som jag är övertygad om säljer bra.

Fördelen med webbshop är att är att alla som bor långt från en Zara-butik nu får tillfälle att shoppa  samt att även om du bor i samma stad som butiken ligger kan det ibland vara skönt att shoppa ifrån soffan!

 

8 thoughts on “Äntligen!

 1. Erika B

  Jag har för mig att Zara skulle stänga endel butiker i Sverige för att bara finnas i ”stor-städerna”, så jättebra går det kanske inte för dem ändå?!?

  Reply
 2. anna 2 barns mamma

  i vilka städer finns zara butiker här i sverige egentligen???

  tro att ja bo ca 60 mil från närmaste butik så ja hade ju vela haft en webb handel…tycker de ha grymt snygga kläder….önska verkligen ja kunde handla därifrån…..suck…

  Reply
 3. Camilla

  Tjoho! Äntligen måste jag säga som bor en bit bort från affärerna.
  Jag gillar Zara jättemycket men jag tycker att det ofta är väldigt stökigt i affärerna. håller någon med?

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 7 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.