Lördagmorgon och årets sista dag är här – 31 december 2011.

Det har varit ett väldigt händelserikt år för mig och min familj, många av sakerna som hänt är bra och positiva saker men jag har nog aldrig tidigare varit med om så många olika förändringar på ett och samma år. Det är nog först i höst som jag har landat i allt och verkligen börjat slappna av och njuta mer av nuet.

Några av sakerna som hänt är att vi sålde vår lägenhet, bodde evakuerade i flera veckor med allt vi ägde magasinerat i förråd och till slut flyttade in i vårt drömhus i vårt absoluta drömområde i Stockholm under våren. En underbar känsla!

Kort därefter tog jag beslutet att bli anställd igen efter 2 år som egen och jobbar idag med otroligt kreativa människor och fantastiska varumärken. En stor men väldigt rolig omställning!

Under hösten fyllde jag 35 år, en höst som varit intensiv, rolig och omtumlande på olika sätt. En av mina närmaste vänner har även haft en väldigt svår tid då hennes mamma hastigt blev väldigt sjuk och läget fortfarande är kritiskt. Flera olika saker som detta år har gjort att man tänkt och funderat mycket på livet, vad man går igenom och vad som är viktigt.

Allt detta som hänt under 2011, bra saker som dåliga nyheter känns som en ny fas i livet och just nu känner jag ett lugn och har en skön magkänsla när jag välkomnar ett nytt år – 2012!

Ett år där jag ännu mer ska försöka njuta av nuet, ta hand om mina nära och kära och bli bättre på att visa mer uppskattning för att jag verkligen älskar mitt liv just nu…

Tack för att ni troget följer min blogg här på Pernillas Värld och det är alltid lika roligt att läsa era kommentarer och frågor! Fortsätt kommentera och berätta gärna vad ni vill läsa mer om här i bloggen och vad ni gillar bäst/sämst!

Jag önskar er ett gott avslut på 2011 och en fantastisk start på nya året!

Kram Shatilla

 

2 thoughts on “Årets sista dag…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.