Nu är vi hemma igen efter 2 veckor i paradiset Aruba. Jag älskar denna pärla och har aldrig varit på ett ställe där havet är mer turkost, sanden är mer len och vit och värmen är alldeles perfekt varm både dag och kväll.

20140206-194831.jpg
Vi har tankat ny energi och bara hängt med varandra. Barnen har fått kvalitetstid med oss och vi har badat, lekt & hängt tillsammans hela dagarna, tror hela familjen kommer leva på detta ett bra tag..
Vi åkte direktflyg med Ving och bodde denna gång på Divi Resorts systerhotell Tamarinj. Kan verkligen rekommendera dem båda. Ligger precis på stranden och har ett All Inklusive upplägg genom 5 a la carterestauranger och flera barer som är grymt om man har barn.

20140206-195159.jpg

20140206-195215.jpg

20140206-195228.jpg
Nu är vi tillbaka i verkligheten med jobb och rutiner igen. Känns helt ok men visst längtar man tillbaka till värmen…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.