Förra helgen var Keyla och jag medbjudna av min vän Denise på premien av Askungen på bio, en klassiker som man själv har sett så många gånger och som man aldrig tröttnar på.

Det är andra gången som Keyla och jag går på bio och jag måste säga att hon varit jätteduktig på att sitta still, filmerna har ändå varit lite längre än 1 timme och det är ju ganska lång tid när man är 3 år.

20121006-174527.jpg
Innan denna föreställning fick barnen rita, pyssla och få ansiktsmålning om de så önskade. Keyla ville ha ett hjärta på kinden och vi hann med att få en tiara på huvudet och  klistra med lite fina prinsessklistermärken..

20121006-174726.jpg
Askungen har nu även släppts på Blueray & Dvd, samtidigt som den har biopremiär igen! Kanske ett bra julklappstips till de små?

3 thoughts on “Askungen på bio…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 7 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.