Caia of Swedens väskkollektion för hösten är full av större väskor för den som börjar fundera på en ny väska inför hösten – och små partyväskor för varma sensommarnätter, i ljusbrunt, khakigrönt och svart. Lädret i Caia of Swedens samtliga väskor är garvat och färgat med vegetabiliska produkter.

 

Caia ”Min” 2495kr

Caia ”Foged” 2860kr.

edc by Esprit har flera plagg med en rockig boho-känsla i höst, till exempel jeansskjortor och stentvättade tunikor, volangkjolar i denim med nitar och långa MC-västar. 

Jeansskjorta Edc 599kr.

Snygg byxa från Edc.

Snygg trenchcoat i höst? Esprit 2499kr.

 

Klänning med fransar, Esprit 1299kr.

2 thoughts on “Augustinyheter!

  1. Malin

    Vad tycker du om LV väskor? Funderar på att investera i en lite större hobo (Delightful) i deras klassiska monogram men är osäker. Vill ha en vardagsväska som funkar till det mesta och känns lite glamourös.:) Men med alla kopior ute på stan undrar jag om det är så att LV tappat sin charm?

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.