Helena Christensen blir bara snyggare och snyggare ju äldre hon blir. Här är senaste kampanjbilderna för Ole Lyngaards höstkollektion ”Back to Basics” som är en kollektion klassiska smycken med unika kombinationer och är en blandning av romantik och Rock’n roll.

Ringen Lotus tycker jag är helt fantastisk, den påminner mycket om min Pomellato i form och färg som jag bär på min högra hand. En väldigt vacker ring…

5 thoughts on “Back to Basics…

  1. Shatilla

    Hej Erika!
    Stort tack för din fina kommentar, vad otroligt glad jag blir av att se att du gillar mina inlägg och tips, det värmer otroligt mycket :)! Tack för att DU delar med dig och talar om vad du tycker om min blogg!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.