Idag visade Mayla sin s/s 2012 kollektion för ett fullsatt Berns Salonger.

Jag hjälpte Marlene med seatingen tillsammans med Spoil Concept som var PR-ansvariga under visningen. Det var riktigt bra modefolk på front row, tex Charlotta Flinkenberg med modeteam från CHIC, Fia & Robert Nordberg från Damernas, Jenny Fredriksson & Josefin Aune från ELLE och Jennie Birgmark från Plaza Kvinna mfl. Viktigt att de främsta modetidningarna är på plats för ett relativt nystartat svenskt märke! Att få press & bra recensioner på sin visning är superviktigt!

Vårkollektionen är fantastisk, jag återkommer snart med bilder på denna. Tills dess bjuder jag på lite backstage bilder från dagen:

Marlene, Maylas designer i full action innan visningen…

Denna tjej startade visningen och är hon inte magiskt snygg??? Snyggaste modellen under hela modeveckan enligt mig!

Två pinglor som inte ville missa Maylas visning – Pernilla & Emilia!

Fashionweek är över för denna gång, då jag har semester även denna vecka blev det inte lika många visningar för min del som vanligt, men jag har kikat på de flesta på nätet istället!

Återkommer inom kort med Mayla & Busnel som även visade ikväll!

3 thoughts on “Backstage Mayla s/s 2012

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.