I förra veckan bestämde jag mig för att fly vardagen och stressen för 90 minuter och bokade in mig på en klassisk ansiktsbehandling hos SENSAI/Kanebo. Ibland kan det göra underverk för kropp och själ och just ansiktsbehandlingar och spabehandlingar är jag väldigt svag för. Jag laddar om batterierna och är 100% avslappnad under denna tid, väldigt välbehövt ibland.

SENSAI har bla egen disk på NK där man kan köpa deras produkter men även boka in behandlingar. I slutet på mars kommer de även ge kunderna möjlighet att boka in behandlingar fast uppe i det nya Rosenrummet på NK (specifika datum så för mer info och tider, kolla med SENSAI-disken på NK direkt då jag är osäker på vilka datum de erbjöd detta).

Jag passade även på att ladda upp med lite nya, återfuktade produkter och ny rengöring. SENSAI`s produkter är i två steg, dubbel rengöring och dubbel återfuktning och är ljuvliga! Jag har använt dem till coh från i flera år. Riktig lyx för huden.

20120303-160929.jpg

Nu måste jag bara ta tag i mitt hår och boka tid hos en bra frisör som kan lockigt, tjockt hår, det börjar bli dags för en vårklippning och uppfräschning efter vintern! Just nu går jag inte hos något speciell utan de senaste gångerna har jag testat lite olika (Haft flera som jag varit nöjd med bla Maria Nila, Blacknuss Hair n Care, Corinne & Friends mfl). Ibland är det dock kul att testa nytt så någon som har några på tips på en duktig frisör som kan tjockt, lockigt hår?

3 thoughts on “Balsam för själen…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.