Idag har vi hunnit med både kalas hos Philip som fyllt 6 år och premiären av Bamse och världsmästaren av elakhet. Teatern var superrolig och Måns Natanaelsson som spelar Skalman är grymt bra! Teatern spelas på Intiman under hela hösten.

 

Presentöppning!

När vi kom till teatern och Vargen och Bamse i egen hög person tog emot alla barnen vid ingången blev Denzel helt extas, han bara kramade och kramade Vargen och Bamse!

Lotta var där och jobbade och hade även med sin gullunge Lennox!

Dagens kläder är skinnleggings från J.Dauphin, klänning Velour, skinnjacka Jofama, stövlar Ten Points, väska Marc by Marc Jacobs.

Tyvärr ösregnade det när vi kom ut efter teatern, så vi gick och satte oss och åt pizza innan det blev hemgång!

Som Pernilla har berättat kommer vi relanserar Pernillas Värld under de närmaste dagarna, så vi hoppas på ert överseende med att sajten evt kanske är svår att komma in på, ligger nere eller är seg. We will be back, snyggare och tydligare! Kom gärna med feedback, vi vill veta vad ni tycker om vår nya sajt!

3 thoughts on “Barnkalas & Bamsepremiär!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + tjugo =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.