Tänkte jag skulle tipsa er mammalediga läsare om Barnvagnsmarschen i Stockholm den 8 mars (Internationella Kvinnodagen). Jag  blev själv tipsad om detta roliga iniativ när jag var mammaledig förra året. I år går den dessutom i flera olika städer och det är RFSU som uppmärksammar mödradödligheten genom en parad av mammor och barn genom Stockholm.

1000 kvinnor dör varje dag runt om i världen på grund av osäkra aborter och bristande mödravård. Detta tillåts pågå så länge politikerna prioriterar annat. För att stödja kampen mot mödradödlighet genomfördes världens största barnvagnsmarsch i Stockholm förra året. Budskapet till politikerna gick fram, men mycket mer måste göras! Därför marscheras det i år igen, den här gången över hela landet.

Alla marscher går av stapeln på internationella kvinnodagen, den 8 mars.

Alla är välkomna, med eller utan barnvagn.

När du går i paraden får du dessutom ett jättesnyggt barnvagnsskydd i år designat av Stina Wirsén. Här kan ni hitta mer info om när och i vilka städer som du kan vara med och delta!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.