Några av mina vänner att bett mig om tips när det gäller att hitta bra, doftvänliga brun utan sol-produkter. Jag är ingen större förbrukare av dessa produkter men just vintertid när man känner sig grå och blek, när det är dags för fest och man vill se lite fräschare ut eller tidig vår när när det är dags att visa benen igen, då kan det vara kul att spaya på lite fuskfärg.

Det gäller att hitta en produkt som inte luktar allt för illa (de flesta jag har testat har en konstig, speciell doft) samt att färgen ej får vara för gul eller ojämn.

Le Tan är ett australiensiskt solskyddsmärke som funnits i över 30 år. Nu lansera man även brun-utan-sol produkter som passar alla och som doftar vanilj.

I serien finns bla både snabbtorkande lotioner och fylliga mousser. Nu har Le Tan lanserats i Sverige hos NK Kostmetik.

20111226-175909.jpg

Le Tan in Le Can: BUS spray, 149 kr

Le Tan Body Bronzer, kroppslotion med skimmer, 129 kr

Le Tan Flawless Legs, täckande bensmink som sprayas på utan att färga av sig, pris 159kr

Några andra märken som också gör bra BUS-produkter är DOVE, Garnier och Lóreal Sublime Bronze.

En favorit som jag testade nu i vinter till ansiktet är Lóreal Sublime Bronze – den ger ett jämt resultat och en naturlig lyster och färg.

20111226-175844.jpg

2 thoughts on “Bästa BUS-produkterna?

  1. Cecilia D

    Underbara du! Blir rädd när jag ser mitt bleka trötta ansikte i spegeln…konstaterade senast idag att jag behöver någon bra bus-produkt…men vilken ska man välja? Det är ju en djungel och jag vill inte se ut som en morot.
    Tack, nu löste du problemet. Ska prova någon av de du tipsade om!

    Reply

Post Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.