Jag vill tipsa er om en blogg som ni måste titta in på. Journalisten Magda Gad skriver en fantastisk blogg här.

Hon åkte till Liberia för att skriva om ebolan, fann flera barn i ett skjul där de helt paralyserade av sorg efter att ha förlorat sina familjer i sjukdomen var helt utelämnade till sig själva. För trots att vi skänker miljarder till att stoppa sjukdomen och upprätta kliniker så finns inga pengar vikta till de efterlevande. Barnen. De får klara sig bäst de kan, hur små de än är och inga släktingar vill ta hand om dem på grund av rädslan att bli smittad. Då träffade Magda femåriga Gloria som bara ville dö. Hon hade förlorat sin mamma, pappa och syskon och ville helt enkelt inte leva längre.följ hennes historier och upplevelse via bloggen.

Vill du hjälpa Magda & barnen så når du henne här:
Magdas konto är på SEB 5206 005 13 55. Maila henne hur mycket du satt in på gad_media@hotmail.com. Inga administrativa avgifter, inga mellanhänder, inget spill – varenda krona når dessa utsatta barn.
Jag följer bloggen varje dag & har bidragit med en slant till barnen. Ingen kan göra allt men alla kan göra lite. Denna juls bästa gåva.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.