Jag älskar gröna drinkar och försöker att dricka en varje dag. Helst gör jag mina egna med innehåll såsom färsk ingefära, citron, spirulina, spenat, banan, is och vatten. Men oftast så tar jag var vi har hemma och blandar ihop till oss alla i familjen. Jag gillar verkligen att gröna drinkar i form av juice eller smoothie och även vetegrässhot blir mer och mer tillgängligt i takt med att fler juicebarer startar runt om i landet.

Om man vill göra gröna drinkar hemma så behöver man en juicepress eller råsaftcentrifug, men det kan också fungera bra med en mixer, det använder jag.

Genom att dricka smoothies eller grön juice får vi enkelt i oss mängder av nyttiga vitaminer, mineraler, antioxidanter och växtämnen som ger ett starkt immunförsvar och skydd mot sjukdomar och för tidigt åldrande.

gron gron1

Testa om du inte gjort det förrut, du kommer känna dig så pigg och fräsch!

3 thoughts on “Bästa gröna juicen!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.