Det är hög tid att börja fila på figuren inför beach 2011 :)!

Skämt å sido så tycker jag det är lika jobbigt varje gång det är dags att hitta ny bikini och tvingas ställa sig i de där hemska provrummen! Varje gång så står man där och våndas inför de där celluliterna man glömt att man hade på baksidan av benen, ”kärleks-handtagen” som sitter där man inte vill ha dem och önskan om att man var mer fast och fin i kroppen med fler starka muskler! Hmmm…. Jag väntar nog med att gå runt och prova något nytt ett tag till….

Tills dess så inspireras jag av kollektionsbilder och jag kan tipsa er om att Twilfit gör en väldigt fin badkolektion i sommar!

En en av mina favoriter är den oranga kaftanen.

7 thoughts on “Beach 2011!

 1. Jag håller inte med Shatilla, finaste <3

  Du såg pigg och fräsch ut i fredags. Säg till om du vill ha lite pepp, har alltid ledig tid mellan tio och elva på fredagar!

  Kram kram

  Reply
 2. Vera

  Sofi – du verkar bitter!
  Shatilla – håller med, ångest att prova bikini men tack för fina tips! Alltid roligt att inspireras!

  Reply
 3. Marie

  Ett superduper tips inför bikiniångest: ha en trevlig lunch med ett glas vin tillsamans med en väninna. Gå genast att prova bikini direkt efter vinlunchen. Vips, så försvann? alla celluliter. Gud vad vinet kan höra nytta för kroppen, eller var det knoppen? Kram

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.