Emma S. Portfölj av härliga hudprodukter växer, det senaste tillskottet är ett serum, ett fuktserum som återfuktar huden snabbt och effektivt och ger huden en ordentlig boost. Ingredienserna är hyaluronsyra, Fycogel och antioxidanter som har en lugnande effekt.
Kostar 199kr och säljs på Kicks och Åhlens.

20140213-193627.jpg

I veckan var jag även på ett lanseringsmöte kring Blondinbellas hudvårdsmärke Löwengrip Care & Color. Produkter utvecklade i Sverige och med syftet att få balans i vardagen med bra kvalitetsprodukter för hår och hud med feminina, estetiska förpackningar. Produktserien innehåller bl.a. Schampoo, balsam, hårinpackning, deo och fler produkter kommer att lanseras inom kort. Driftig tjej den där Blondinbella…hon har väldigt många järn i elden och dessutom nybliven mamma.

20140213-194150.jpg

Le Vernis från Lóreal kommer med härligt, färgsprakande Top Coats med textur som ger en spännande effekt till dina naglar. Jag har testat samtliga på Keylas naglar & hon älskade dem! Lanseras nu i februari och kostar endast 59kr!

20140213-195829.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.