Ni som läser bloggen har jag förstått bor utspridda över hela Sverige och vissa av er t om utomlands. Ni som bor i lite större städer där det finns möjlighet att handla mat eller matkassar via nätet, är det något ni gör?

Hur får ni vardagen att gå ihop med städning, handla mat, laga mat, jobba och dagislämningar? Ibland önskar man att man kunde klona sig till 3 personer :)!

Jag började handla mat på nätet redan för några år sedan och har testat både Mataffären.se och Matkomfort.se. Jag gillar båda sajterna och beställer från dem med jämna mellanrum, det sparar otroligt mycket tid och det blir ett stressmoment mindre i vardagen att få maten hemlevererad till dörren.

20120422-195635.jpg

Förra veckan bestämde jag mig för att testa att handla mat på nätet hos Mathem. En sajt som erbjuder en mix av varor som du själv kan plocka ihop och olika matkassar. Jag valde Monika Ahlbergs 5-dagars kasse. Rätterna var hyfsat enkla  att laga, kassen innehöll fräscha råvaror och mycket grönsaker vilket jag gillar.

20120422-195650.jpg

Förslagen på recepten var intressanta, rätterna goda och tog mellan 15-30 minuter att laga till.

Monika är en av Sveriges mest lästa kokboksförfattare och hon har skrivit 15 kokböcker och hennes kunskap om mat är känd från ”Monikas Mat” och ”Förkväll” i TV4.

Vi fick hemleverans av maten  mellan 20-22, barnen hade somnat, budkillen bar hem maten till dörren och det var bara att lägga in den i kyl & frys!

Väldigt smidigt och enkelt. och dessutom ganska låg leveranskostnad, från 49kr.

 

3 thoughts on “Beställa mat via nätet?

 1. My

  Jag beställer ofta mat via nätet, spar tid, man kan handla hemma i soffan i lugn och ro och slipper köer :)! Mathem kände jag inte till, ska kolla in sajten!

  Reply
 2. Maria Höglund

  Vi gör veckoplanering för måltider och handlar på helgerna, enkelt och bra mycket billigare än att köpa via nätet, för även om leveranskostnaden är låg är priserna mycket högre, iallafall på mathem som jag tittat på.
  Däremot har vi städhjälp, skulle aldrig vara rent i hela huset samtidigt annars 😉
  Alla väljer vi var vi vill ta hjälp eller genvägar…

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.