Igår tog jag en snabb tur inom NK och insåg då att det just nu är BH-vecka på NK Damunderkläder och rabatt på alla BH`s. Jag tog hjälp av en BH-expert för att hitta rätt modell och passade på att prova ut olika modeller från bla Calvin Klein, DKNY, Thriump, Chantelle mfl. Jag fick verkligen experthjälp och efter väldigt mkt provande av olika modeller föll valet på en snygg nyhet från DKNY.

På avdelningen är det dessutom nu ett snyggt samarbete med Plaza Kvinna där tidningen har stylat sina val av vårens underklädestrender & varje dag kan man vinna prenumerationer på tidningen!

Tidningar, prenumerationer att vinna & snyggt stylade dockor med vårens trender!

Snyggt skyltfönster ut mot Regeringsgatan!

Idag är det dessutom Internationella Kvinnodagen så GRATTIS alla vackra kvinnor där ute, idag tycker jag att vi firar och hyllar alla fantastiska kvinnor!

4 thoughts on “BH-vecka!

 1. magdalena

  NU HAR JAG HÄMTAT UT DE FINA SOLGLASÖGONEN, tänkte ge dessa till min son som är 20 år i påskägget, Lexington, funkar dessa till honom tror du???
  Redoute sharlen som jag köpte var underbar, villken kvalite.Lyx.MVH
  Magdalena

  Reply
 2. Shatilla

  Magdalena – vad kul att du är nöjd, solbrillorna funkar absolut på killar! Det är en unisexmodell! ha en härlig kväll!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.