Jag har varit runt på flera presspresentationer denna vecka, bla bjöd NK Details tillsammans med Fossil in för att visa vårens klock och smyckesnyheter från  bla Marc by Marc Jacobs, DKNY, Emporio Armani, Burberry, Michael Kors mfl.

MBMJ bjuder på en heeelt ljuvlig klockkollektion i vår, härligt, spralliga färger och klockur som är mer som ett smycke än som en traditionell klocka.

Superfina halssband med klockur.

Färgglada urverk!

Sobert snyggt med vitt, guld och gnistrande stenar.

Därefter var det dags för Big Beauty Day med Lóreal Paris.  Margareta Frohm Nilsson, Dermatolog  från Karolinska Institutet och Beatrice Nilsson, Scientific Officer L’Oréal höll ett kort seminarie om huden, hudens åldrande och vikten av att ta hand om sin hud och undvika saker som för mycket solning, rökning etc.

Vi fick även en kort presentation av vårens nyheter ifrån L’Oréal Paris hudvård.

Teresa Grundin, en av Sveriges absolut duktigaste make up-artister visar vårens nyheter inom makeup.

Många skönhetsredaktörer var på plats, bla från ELLE, Damernas, Amelia, Daisybeauty.se mfl och det bjöds bla på underbart goda och färska Macaroons :)!

Fredagmorgon och dags att kicka igång dagen :), nu på morgonen blir det pressfrukost hos Ellance som presenterar orginalet bland microdermabrasionsprodukter för hemmabruk samt för cosmetic sanitizern Beauty so clean!

Önskar er en trevlig och solig helg!

3 thoughts on “Big Beauty Week…

  1. Graciele

    HAHAHAHAHA, oh tack ff6r dagens enda skatrt! Jag e4r ve4l den slampiga typen, har barn med olika fe4der, tve5. Vi har tve5 av annat ockse5, sme5 katter som kliar .

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.