Matthew Williamson samarbetar med Lindex

(Kavaj H&M, tischa Lindex, jeans och boots Acne, väska Louis vuitton, bälte Dior vintage)

Här hittar ni mig och Filippa Tarras-Wahlberg på rosa mattan från torsdagens Lindexevent på Fotografiska. En supertrevlig kväll där Loreen stod på scen, gästerna fick möjlighet att shoppa i en tillfällig popup-store och mat i världsklass serverades! Jag hittade några riktigt fina plagg som jag shoppade till mig och Keyla, bla en jumpsuit till henne och en blus i samma mönster till mig :)! Tyvärr har jag inte hunnit plåta dem men nedan är deras kampanjbilder.

lind1

lind

Jag älskar färgerna och mönstermixen. Kollektionen släpps den 4 oktober på nätet och i utvalda butiker!

 

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − sexton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.