Den 9 april har filmen Gainsbourg – ett legendariskt liv premiär i Sverige. Filmen handlar om den franske sångaren och kompositören Serge Gainsbourg som utmanade världen med sin provokativa musik och livsstil. Han kanske är mest känd för balladen ”Je táime Moi non plus” som han sjöng med Jane Birkin, ett par som var ruskigt heta på 70-talet. (Jane Birkin fick dessutom Hermés Birkinbag uppkallad efter sig).

I filmen får vi följa hans väg genom tiden som sångare/kompositör under 60-talet fram till hans död vid 62 års ålder. I rollerna ser vi bla  Eric Elmosnino (som Serge Gainbourg), Laetitia Casta (som Brigitte Bardot), Lucy Gordon (som Jane Birkin), Anna Mouglalis (som Juliette Gréco) med flera. Regi: Joann Sfar.

En film som lär erbjuda fantastiska kläder och en modehistoria som man inte vill missa.

 

4 thoughts on “Birkinkärlek på bio…..

 1. Jenny i England

  Hej igen Shatilla!

  Tack for detta film tips, later som en bra film.

  Birkin vaskor ar snygga…samtidigt sa kanner jag mig kluven eftersom de kostar sa mycket och det ar ju ganska vansinnigt nar man tanker efter att det finns sa mycket elande och fattigdom i varlden. Det ar mycket hysteri for en VASKA!

  Ha en bra helg.
  Kram

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej Jenny,
  Jag håller med dig, väskorna är fantastisk snygga men priserna är hutlösa. Trots det är det väntlistor i deras butiker runt om i Europa …världen är bra knäpp..

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.