Fredag igen och skön känsla i magen efter en händelserik och rolig vecka med bra möten och försmak av sommaren. Trots späckade dagar med hektiskt schema så gäller det att stanna upp och njuta av denna vackra tid som är just nu. Allt blommar i trädgårdarna, man känner dofterna av syren och liljekonvaljer och väcks varje morgon av vacker fågelsång! Heeelt underbart!

Vi intog frukosten utomhus igår, gäller att passa på så fort solen tittar fram :)!

20120614-215308.jpg

(Dagens outfit är RL skjorta från Gillblads och vita jeans från Twist n Tango.)

20120614-215336.jpg

Igår var det även dags för årets Sommarfest & picknick på dagis. Skönsjungande sång (!), söta, uppklädda barn och tack och farväl av de stora barnen. I augusti är det dags för Denzel att börja 6-års verksamhet på skolan! Helt galet vad tiden går fort!

Keylas söta sommarklänning & Denzels fina skjorta med jeansficka hittade jag hos Ebbe. Jag älskar deras kläder, såå fina & sköna barnplagg!

20120614-215357.jpg

Bjuder på en rolig bild från Bliss- eventet i onsdags, där vi möttes av så här snygga Bliss-tjejer!

Sjal Louis Vuitton, tröja Zara, Jeans Acne, Väska Givenchy

TREVLIG HELG!

2 thoughts on “Mix av veckan…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.