Höstens katalog ifrån H&M har redan landat på hallgolvet och den superhajpade trenden med fårskinnskrage på skinnjackan som man redan kunnat se i flera bloggar under en längre tid kommer även H&M att haka på i höst. Ska bli kul att se H&M`s variant i verkligenheten.

Bild: Carolines Mode

Har bara hunnit bläddra igenom katalogen som hastigast men tyckte att det såg ut att finnas flera fina plagg. Känns dock alltid lika konstigt att få hem höst och vinterkatalogen innan sommarvärmen knappt har hunnit landa…

Veckans köp blev bla dessa puderrosa shorts hos Zara som jag hittade i onsdags. Superfin modell och jättefin färg. Tror att de kommer att användas flitigt i sommar…

Visar er en dagens från invigningen av restaurang M/S Gerda från i onsdagskväll! Restaurangen ligger på en ponton i vattnet nere vid Norr Mälarstrand och det är så mysigt där!


Skinnjacka från Twist & Tango, Kjol Wera, Topp Slowmotion, stövlar Ten Points, kashmirsjal Honeygrey.

Trevlig helg!

 

 

One thought on “Blandad kompott….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.