Ni har väl inte missa mina kollegor Pernilla & Susannes fina blingade skötväska som de har tagit fram i samarbete med Willvin och Barncancerfonden.

Flera svenska kändisar såsom Pernilla, Kleerup, Anna Anka, Magdalena Graf och Dr Alban är några av de kändisar som blingat en skötväska till förmån för Barncancerfonden och de unika blingade exemplaren kommer att auktioneras ut på Tradera.com.

Resultatet har blivit 14 unika skötväskor med allt från glittriga dödskallar till hand- och fotavtryck och varje väska finns endast i ett exemplar.

Auktionen pågår på Tradera fram till den 5:e januari 2011. Kom igen nu och buda för en god sak! Pernilla & Susannes fina skötväska hittar du här!

One thought on “Blingad skötväska!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.