S.Pellegrino presenterade sitt första designsamarbete förra året då modehuset Missoni designade en flaska med sitt karaktäristiska sicksack-mönster.

Jag berättade om detta för er på bloggen och i  år är det italienska Bvlgari, känt för bland annat sina vackra smycken som fått sätta prägel på etiketten till det exklusiva mineralvattnet. Motivet utgörs av juveler från Bvlgaris vintagekollektion från 1965.

I Sverige kommer flaskorna med den juvelprydda etiketten bland annat serveras på restauranger som Esperanto och Divino i Stockholm, PM & Vänner i Växjö och Daniel Berlin krog utanför Tomelilla i Skåne.

Totalt kommer 6 000 flaskor distribueras i Sverige. De designade flaskorna komme serveras på de utvalda restaurangerna under de tre första veckorna i oktober månad.

Ja tack, detta vatten ställer jag gärna på bordet vid nästa tjejmiddag!

2 thoughts on “Bulgari`s modevatten!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 7 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.