Burberry`s Creative Director Christopher Bailey står bakom designern på deras senaste dam & herrdoft som lanseras i Sverige den 25 februari. Flaskorna är inspirerade av vårens klädkollektion som går i färgerna svart, vitt och rött. Flaskan känns modern och grafisk och på flaskan finns även ett rött armband med inpräglat Burberry Sport som går att använda endast som ett armband. Jag har ej testat herrdoften men damdoften innehåller mandarin och havssalt för en uppfriskande och energigivande känsla samt ingefära, magnolia och kaprifol. En typisk Burberrydoft, fräsch men aningens lite för blommig för min personliga smak. Priset är 695 kr för 75 ml och dofterna kommer att säljas på bla NK, Åhlens och KICKS from slutet på februari. Jag byter dofterna ganska ofta och föredrar små flaskor framför stora. Jag varierar väldigt mkt mellan blommiga, lätta och fräscha och ibland aningens maskulina dofter beroende på humör. Det är verkligen individuellt hur en doft doftar. Vilken är din favoritdoft?

Den vita flaskan är damdoften och den svart/röda är herrdoften!

3 thoughts on “Burberry Sport lanserar ny doft

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sjutton + 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.