Sedan en tid tillbaka testar jag Burt`s Bees produkter på barnen men även jag har hittat några riktiga favoriter.

En serie som innehåller naturliga skönhets och egenvårdsprodukter för hela kroppen som är helt fria från sulfat och parabener. Fokus ligger på ingredienser som härstammar från bin så som bivax och honung och innehåller rikligt med vitaminer , mineraler och antioxidanter.

20120422-200521.jpg

Jag har hittat tre favoriter som jag gärna vill tipsa er om:

Mama Bee Body Oil: Underbar kroppsolja som doftar och innehåller citron, Vitamin E och sötmandelolja. Ingredienser som både återfuktar, lugnar och vårdar. (Pris 139kr/115 ml)

Mama Bee Belly Butter: Body Butter med sheasmör och E-vitamin som återfuktar, mjukgör och lämnar huden len och slät. (Pris 169kr/185gr)

Baby Bee Bubble Bath: sulfatfritt bubbelbad som innehåller sojaprotein och vaniljextrakt. Rengör och återfuktar ditt barns hud, innehåller även kokos coh solrosolja som återfuktar och rengör ditt barns hud naturligt. (Pris 129kr/350ml)

Samtliga produkter säljs hos NK Kosmetik.

2 thoughts on “Burt`s Bees

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.