TACK för alla era kommentarar på mitt förra inlägg och det är jätteintressant att se vad ni föredrar att shoppa via nätet och vilken typ av produkter, samt hur ni resonerar :)! Jag ska försöka tillgodoser era önskemål om fortsatta tips här i bloggen!

Modeveckan är nu slut och sista visningen jag såg i onsdags var BUSNEL. Med Marina Kereklidou som ny designer  tar det numera svensktägda varumärket och blåser liv i detta anrika fd franska modemärke.

Kollektionen som visades för f/w 2011 är Marinas första.Den typiska Busnel-känslan är bevarad men Marina har satt sin touch och arbetat med  att addera nya detaljer och  femina  snitt. Hon har tagit fram en jättefin kollektion och den klassiska koftan har uppdaterade, snygga detaljer som jag tror kommer falla  en ny, yngre målgrupp i smaken.

Majoriteten av plaggen är i typisk Busnel-anda och materialet stickad ull men det finns även inslag av sidenjersey och kashmir. Kollektionen består av basfärgerna marin, svart, beige, mullvard samt accentfärgerna hallonrosa, orange och grönt.

(Bilder lånade av Mathilda)

När modeveckan i Sthlm tog slut i onsdags, tog Köpenhamn över och där pågår just nu den danska modeveckan.

Jag fick höra att Canada Goose som är kända för sina varma jackor fick sin container tömd natten mellan onsdag och torsdagen! I denna container fanns hela deras provkollektion för kommande säsong, alla prover försvann och kvar var endast en tom container….!!!! Heeelt galet!

Canada Goose är i  tät kontakt med polisen, som nu är i full gång att gå igenom övervakningskameror på området vid Forum. Förhoppningsvis kan det ge indikation på vem som står bakom dådet.

Tråkigt och något som ger riktigt jobbiga konsekvenser….

det.

3 thoughts on “Busnel f/w 2011 och katastrofstöld…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.