Igår var en riktigt ”busy day”, jag började tidigt med en rolig plåtning för smyckessajten Cocoo på Långholmen. Tyvärr får jag inte visa så många bilder från plåtningen men på nedan bilder ser ni en av klänningnarna innan alla smycken sattes på!

Därefter stressade jag vidare ner till stan för pressvisngen av UGG Australia`s höst/vinterkollektion på Mathilde i PK-huset.

Vad sägs om ett par röda, svarta eller guldpaljett Uggs ? Kan tänka mig Lady Gaga i de röda…:)!

Cloggsen i ljust skinn med flätat band är en favorit hos mig! Tyvärr kommer just dessa ej förrän i höst men redan nu i vår presenterar UGG Australia några clogs i kollektionen.

Massor av snygga nyheter väntar i höst…

Självklart bjöds det på trendiga Macarons och då jag inte hunnit få i mig lunch innan mötet så slank det ner både 1 och 2 och 3 stycken…..Fantastiskt goda och superfärska!

Därefter var det dags för Sommaravslutningsfest på dagis. Denzel och jag bakade hallonmuffins igårkväll som togs med till dagis imorse då det var knytkalas på festen. Det har varit hemligheter och förberetts i veckor inför denna fest och Denzel var väldigt förväntansfull på att alla föräldrarna skulle komma och har inte berättat något i förväg vad de hittat på för  alla oss föräldrar :)!

Det bjöds på flera fina sommarvisor, Kent Agent-låtar & dans till Eric Saade`s ”Popular” och massa fika såklart!

”Korv-gubben” Denzel & ”Sommar-katten” Keyla!

Idag står det Zumba & Sturebadet samt viktigt möte i eftermiddag på schemat! Pernilla och jag ska ta hand och våra kära vinnare av en heldag på Sturebadet! Lollo och Filip kommer säkert köra ett rejält hårt Zumba-pass idag om jag känner dem rätt…Dags att göra sig redo med andra ord,

Önskar Er en Trevlig Helg!

2 thoughts on “Busy day!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.