På onsdag kväll avslöjar vi för hela Sverige vem som får Cafés Stora Modepris 2014 – vem som är årets bäst klädda man. Det är tolfte gången det sker så det är en exklusiv skara att sälla sig till. Imorgon går festen av stapeln för våra kunder, samarbetspartners & Cafe’-vänner i en hemlig, exklusiv våning någonstans på Östermalm. För att peppa ordentligt inför festen dök vi ner i arkiven och grävde fram samtliga tidigare vinnare. Läs mer på Cafe’s hemsida!

IMG_9714.PNG
Jag återkommer såklart med bilder från festen imorgon, just nu ska jag bara ta mig ur det värsta jobb & vabbträsket på länge. Sjukt intensiva veckor, höstbaciller som kommer som ett brev på posten så fort det blir höst och jobb i överflöd….
Puh…någon dag på spa, natt på hotell eller en minitripp till solen hade suttit som en smäck nu. Drömma får man!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.