Calvin Klein sommar 2010

Feb
2010
24

Skrivet av: inom Shopping och Mode

2 kommentarer

När det visar -19 grader kan man ju inte annat än längta till sol och värme. Jag är såå klar med den här vintern nu och vill verkligen ha vår. Tills dess drömmer jag mig bort och suktar efter alla fina vår & sommarkollektioner som som sakta men säkert fyller butikerna och florerar runt på nätet. Calvin Klein har gjort en väldigt fin badkollektion för sommaren 2010. Det är en är en blandning av djuriska mönster, skimrande metallic och snygga skärningar. Calvin Klein presenterar två linjer  – “Luxe” och “Perfectly Fit”.

 

Bild: Glamourbloggen

Luxe är den lite lyxigare varianten med färger som guld, silver, granat och safir. Symmetriska siluetter blandas med populära halterneck- och bandåbikinis.


Perfectly Fit är mer klassisk stilren och färgerna som används är rött, turkos, mullvad och svart med djuriska mönster. Modellerna har en klassisk siluett med detaljer som halterneck, knytband och dekorativa spännen.

Jag gillar den gul-guldiga bikinin som kan ses ovan samt baddräkten fast i svart… Pris per del är ca 499kr. Calvin Klein swimwear säljs bla på NK Sthlm och Göteborg.

 2 kommentarer

  1. Sara L
  2. Anas

Trackback och pingback

Inga trackback eller pingback finns tillgängliga för denna artikel

Lämna en kommentar