Supermodellen Pernille Holmboe, mest känd i Skandinavien för att ha varit det framgångsrika ansiktet utåt för Gina Tricot, lanserar en ny höstkollektion för sitt nya klädesmärke Cameo tillsammans med designervänninan Tale Øvstebø.

Kollektionen består av kvalitetstyger såsom 100 % silke, japansk ull, kashmir och italienskt skinn. För att försäkra sig om hög kvalitet handplockar designerduon alla tyger och följer varje steg i processen fram till den färdiga designprodukten. Skälet till att Cameo har möjlighet att erbjuda så hög kvalitet till ett så lågt pris är att de har uteslutit alla dyra mellanhänder och endast säljer sina produkter på nätet.

3 thoughts on “Cameo!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + tjugo =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.