Franska Vogues före detta chefredaktör Carine Roitfeld har gett ut sin självbiografi. Bokens titel Irreverent, betyder vanvördig på svenska och redaktören Oliver Zahm beskriver den som en scrapbook med mycket bilder och personliga brev ur Carine Roitfelds liv. Dessutom kommer branschfolk och vänner, som Vogues amerikanska chefredaktör Anna Wintour, att bidra med texter om den glamourösa 57-åringen.

Boken släpptes den 4 oktober men tyvärr verkar den vara slut både hos Bokus och Adlibris men kanske finns den den hos de stora varuhusen… En perfekt julklapp eller present till den som älskar mode!

Idag ska jag förbi Hotell Birger Jarl och spana in designade julgranar…återkommer om detta :)!

Post Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Talent Representation

Som agent för kommersiella samarbeten företräder vi utvalda profiler på den europeiska marknaden. Genom att sammanföra välkända varumärken med profiler skapar vi genomslagskraftiga kampanjer och långsiktiga samarbeten.