caroline1

Duktiga & driftiga Caroline Blomst som driver bloggen carolinesmode.se lanserar i slutet av augusti en egen minikollektion under eget namn. Idén kom efter att Caroline aldrig hittade den perfekta skinnjackan, bestämde sig för att designa en egen och blev så nöjd med resultatet att hon beställde ett gäng till.

Kollektionen består av tio plagg och en accessoar i materialen kashmir, denim, linne, skinn och päls. Priserna ligger mellan 500 – 4 500 kr och kollektionen kommer att säljas på carolinesmode.se.

Jag har inte sett bilderna på kollektionen ännu men vet att Caroline har väldigt bra smak så kollektionen kommer med säkerhet sälja som smör…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 19 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.