Nu släpper exsupermodellen Cindy Crawford sin andra skokollektion hos skokedjan Deichmann. Kollektionen ”Cindy Crawford Collecion by 5th Avenue” innehåller bland annat pumps, slingbacks och platåskor. Färgskalan går till största del i ljusbrun, rosa, plommon, rött och svart.

Jag har aldrig shoppat skor hos denna kedja, vad tycker ni om Deichman? Kvalite? Skomodeller etc? Vore kul att veta, så skriv gärna i kommentarsfältet!

 

4 thoughts on “Cindy Crawford + Deichman igen…

 1. Tua

  Hej, har varit inne i affären ett par ggr men får typ taskiga vibbar 2 meter in i affären kan ej förklara men känns ju inte riktigt som en kvalitetsaffär om man säger så. Dock så har jag ej handlat där så ska ej säga något om kvaliten men går hellre in i en annan affär där inte alla kartonger står precis överallt så man knappt ser skorna. Så är det i alla fall i liljeholmens affär.

  Tack för bra blogg!

  Reply
 2. Martina

  Hejhej. Jag har köpt skor både till mig och mina tonårstjejer och tycker att de har varit jättebra. Det är billiga och snygga skor. Kan vara kul att köpa några billigare skor ibland…då man kan köpa fler istället 😉
  Kram på dej från Martina

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.