Clarins har tillsammans med FEED gjort en necessär med hudvård & bidrar därmed för att förbättra livet för barn som har det svårt världen över.

FEED grundades av Lauren Bush Lauren & missionen är att ”Create Good Products That Helps FEED The World”.

Köpet av Clarins necessär ger 10 skolmåltider till barn världen över, samt investerar i deras framtid. För mer info om FEED, www.feedprojects.com

FEED har även gjort en fin hampaväska som bärs av många fashionistas, för varje såld väska doneras pengar, hittills 6 miljoner dollar och nästan 60 miljoner skolmåltider genom United Nations World Foodprogramme.

20130809-110526.jpg

På hemsidan finns fler fina FEED-produkter att köpa, bl.a. fina barn T-shirts. Clarins snygga necessär finns hos deras återförsäljare fr.o.m. September och priset är 295kr.

20130809-110726.jpg

20130809-111507.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.